Aydıncık İlçesi'nde, kaymakamlık ile vatandaş arasında adeta bir köprü oluşturuldu. İlçe kaymakamının vatandaşla kurduğu yakın diyalog, evsize ev, aşı olmayana aş, hastaya sağlık oluyor yansıyor.
    Aydıncık İlçe Kaymakamlığı, 2009 yılında olduğu gibi 2010 yılını da vatandaşla iç içe ve yardımlarla geçirdi. İnsanlara yardım ederken gerçek muhtaçları tespit eden kaymakamlık, mevcut imkanlarını vatandaş için seferber ediyor.
    Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gelir düzeyi düşük olan vatandaşların barınma sorunlarını çözüme ulaştırma çalışmaları devam ediyor.
    İhtiyaç sahiplerinin kış mevsiminde mağdur olmamaları amacı ile yerel imkanlar, malzeme temini ve işçilik giderleri İlçe Kaymakamlığı tarafından karşılanarak, vatandaşlara daha kullanışlı ve sıcak bir yuva oluşturuluyor.
    Ayrıca evleri olup, ancak çatı, kiremit, zemin düzeltme gibi sorunları olan ve bu ihtiyaçlarını maddi imkansızlıklar yüzünden çözüme kavuşturamayanlar ada destek olunuyor.
    Aydıncık Kaymakamı Taner Tengir, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Keskin ile birlikte Kızılcakışla Köyünde, Yenice Mahallesinde ve Merkez Danlıdağ Mahallesinde yapımı devam eden evleri yerinde ziyaret etti.
    Ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Tengir, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
    Kaymakam Tengir ve Vakıf Müdürü Keskin, evi tamamlananların davetini de kırmayarak misafirleri oldu, sohbet etti.
       
Editör: TE Bilişim