Ak Parti Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Avukat İskender Minar, 24’üncü dönüm Yozgat Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Bir önceki genel seçimlerde Yozgat’ın milletvekili adayı olan Minar, Yozgat’a hizmet etmek gayesi ve hedefi ile aday olduğunu kamuoyuyla paylaştı.

            Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen ve partililerin katıldığı basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Avukat İskender Minar; “Büyük ve güçlü Türkiye’nin nefesi olmak, bin yıllık kutlu-milli yürüyüşe katkı vermek; Yozgatlı hemşerimin idareleri ve emanetlerinin taşıyıcısı olmak için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

            Ak Parti’nin herhangi bir siyasi olmadığını belirten Minar; “Ak Parti; mirasını devam ettirmekten onur duyduğumuz, Selçuklu ve Osmanlı imparatorlukları ile gelişip filizlenen; Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bugünde kendini devam ettiren, bir kutlu devlet-medeniyet geleneğinin çağımızdaki takipçisi ve uygulayıcısıdır” dedi.

            “Bugün burada, 1000 yıllık kutlu ve milli bir davanın inançlı birer neferleri olan sizlerle; Yozgat'ımıza hizmet vermek; alın terimi; hepinizle ortaklaşa kılmak üzere, toplanmış bulunmaktayız” diye devam eden açıklamasında Ak Parti Milletvekili Aday Adayı İskender Minar, şunları kaydetti: “Bugün burada, 1000 yıllık devlet ve medeniyet geleneğinin günümüzdeki lideri ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ın gösterdiği, 2023 büyük Türkiye hedefini gerçekleştirmek ve hepinize sadece doğrular için mücadele edeceğime söz vermek, bu sözlere şahitler bulundurmak için bulunuyoruz.

            Bugün; Adalet ve Kalkınma Partisi" nin kurulduğu ilk günden bu yana; Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevi ile başlayıp;

            23. Dönem 2007 TBMM Seçimleri Yozgat Milletvekili Adaylığı ile devam eden, istikrarlı siyasi hayatımda yeni bir döneme girmiş bulunmaktayım.

            Büyük ve güçlü Türkiye' nin neferi olmak, 1000 yıllık kutlu- milli yürüyüşe katkı vermek; Yozgat" lı hemşerilerimin iradeleri ve emanetlerinin taşıyıcısı olmak için; 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan

            24. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili adayı olmak üzere, aday adaylığımı açıklıyorum.”

Editör: TE Bilişim