Sivas Filmi için yönetmen Kaan Müjdeci tarafından 200 çocuk arasından seçilen ve Venedik Film Festivali´nde ödül alan Doğan İzci Vali Yazıcı ile heyecanını paylaştı.
Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında Vali Yazıcı, küçük yaşta sinema tarihinin Türkiye açısından en önemli ödüllerinden birini alan küçük Oyuncu Doğan’a hediye verdi.
İlimizin evlatlarından biri olan Küçük Doğan’ın böylesine önemli bir ödül almasından dolayı mutluluğunu dile getiren Vali Yazıcı “Sevgili yavrumuzun böyle uluslar arası bir festivalde başarı göstermiş olması bizi son derece mutlu etti. Üstelik de en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Tebrik ediyoruz. Bizim için de şeker tadında bir sürpriz oldu. İnşallah bundan sonra da aynı başarıları gösterir” diye konuştu.

YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ

Venedik Film Festivali´nde ödül alan Doğan İzci’yi bundan sonra ki yaşantısında yakından ilgileneceklerini ifade eden Yazıcı, “Bizim için özel bir evlat oldu. Özellikle aile fertlerinin de takibiyle üzerinde biraz daha durmamız gereken, ilgilenmemiz gereken yetenekli bir çocuğumuz. Bundan sonra yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah devamı gelir diye temenni ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim