AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi inşaat çalışmalarının önümüzdeki ayın ortalarında tamamlanıp, sonrasında da çevre düzenlemeleri yapılarak, hizmete hazır hale getirileceğini söyledi.
Yozgat’ta sadece kadınların kullanacağı Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ndeki çalışmaların devam ettiğini belirten Başer, “Sosyal ve sportif alanlar noktasında Yozgat’ın eksikliklerinin bulunuyor, bunun giderilmesine yönelik başlatılan çalışmaları yakından takip ederek, bitirilmesi yönünde çaba sarf ediyoruz. Kadın Termal Aquapark ve Spor Merkezi’de şehrimizde önemli bir eksiği giderip, beklentilere karşılık verebilecek önemli bir yatırımdır. Tesis içinde birinde termal suyun bulunduğu 3 havuz bulunacak. Yine içinde kafeterya, kuaför, çocuklar için oyun alanları gibi 15 birim olacak” dedi.
Milletvekili Başer, “Çalışmalar hızla devam ediyor. Ağustos ayının ortalarında inşaat çalışmaları tamamlanıp, yüklenici firma tarafından bina teslim edilecek. Daha sonra çevre düzenlemesi ve diğer çalışmaları yapılacak. Tesis bir süre özel idare tarafından işletilecek. Daha sonra kiraya verilebilmesi gündeme gelebilecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim