Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Yozgat Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Anadolu Üniversitesi'nin İktisat ve İşletme Fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların internet başvuru ve kayıt işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
     Açıklamada, Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine ÖSYS il yerleştirilen dönemlik kredi programları hariç kayıt işlemlerinin 15 Ekim tarihine kadar ''http://aofkayit.anadolu.edu.tr'' adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı yapılacağı duyruldu. Anadolu Üniversitesince kayıt işlemlerinde kolaylık sağlanması amacıyla adayların, ÖSYM'ye verdikleri adreslerine birilendirme mektubunun gönderildiği kaydedildi. İnternet başvurusu ve kayıt kılavuzu ile öğrenci kılavuzuna ''www.anadolu.edi.tr'' adresindeki Açıköğretim ve oradan da kılavuzlar linkinden yada ''http://aofkayit.anadolu.edu.tr'' internet başvuru sisteminde ulaşabilecekleri ifade edildi.
     Adayların kılavuzda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak ''Atatürk Caddesi Terminal arkası Avşar Sitesi No: 1 Yozgat'' adresinde bulunan AÖF bürosunda 15 Ekim tarihine kadar kayıtlarının mutlaka yaptırmaları gerektiği vurgulandı. Kayıtların son gününde Açıköğretim Bürosu önünde kuyruklar oluştuğundan, adayların son günleri beklemeden kayıt için başvurmaları istendi.
     AÖF bürosuna ''444 10 26'' nolu telefondan ulaşılabileceği, ayrıca 15 Ekim tarihinden sonra kayıt yapılmayacağı ve hiçbir mazeretin kabul edilmeyeceği dile getirildi.

Editör: TE Bilişim