Yozgat’ta Kızılay Kan Bağış Merkezinin hizmete girmesi ile birlikte vatandaşlar kan bağış merkezini boş bırakmıyor. Kan Bağış Merkezi’nin dünkü ziyaretçileri de Anadolu Özel Güvenlik mensupları oldu.

                Kalabalık bir ekiple gelerek kan bağışında bulunan Anadolu Özel Güvenlik adına açıklama yapan Genel Koordinatörü Gökhan Yılmaz, kan bağışının din ve sağlık açısından da çok önemli olduğunu söyledi.

                Yılmaz; “İnancımız gereği bir insana hayat veren tüm insanlığa hayat vermiş gibidir. Bu sebeple bağışlanan kan ile bir insanın hayatının kurtulması bizim için en büyük mutluluktur. Kan Allah'ın bir nimetidir. Kan veren insanın hiçbir kaybı olmuyor fakat buna karşın büyük bir sevap işlemiş oluyor.

                Biz de müftülük personeli olarak kan bağışında bulunuyoruz. İnşallah bu vesileyle muhtaç olan vatandaşlarımıza yardım etmiş olacağız" diye konuştu. Daha sonra kan bağışlayan güvenlik mensupları ve Gökhan Yılmaz, Kızılay Yozgat Şubesi Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar ile hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler.

Editör: TE Bilişim