Yozgat Alperen Ocakları haftalık olağan toplantılarına ara vermeden devamediyor. Alperen Ocakları bünyesindeki Ortaöğretim teşkilatı mensubu öğrenciler bu hafta ki gerçekleştirdikleri seminerlerinde bir araya geldi. Yozgat Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde gençlerle istişareler ve sohbette bulunan başkan Mustafa Çıtak, ayrıca ortaöğretim teşkilatı ocak mensubu gençlere de bir konferans verdi. Mustafa Çıtak, ocak mensubu her bireyin hayat ve yaşam tarzında topluma ve gençliğe örnek teşkil eden bir karakterde olması gerektiğini özellikle eğitim çağının önemli bir evresinde eğitim öğretimlerine devam eden genç alperenlerin okul ve eğitim hayatında en başarılı gençler olması gerektiğini de yine gençlere iletti. 

Mustafa Çıtak Alperen Ocaklı gençlere hitaben yaptığı konuşmada “
Sizler bu ülkenin geleceğisiniz ve en güzel yatırım gençlere yapılan yatırımdır.Bizim gayemiz sizlerin ilmi, milli ve manevi yönde yetişmenize vesile olabilmektir.Ve istiyoruz ki buralardan devletine, milletine ve bayrağına aşık-sevdalı yüzlerce genç Alperenler yetişsin ve her biri devletine ve milletine hayırlı birer birey olsunlar.Son günlerde ülke genelinde çok büyük sıkıntılar yaşanmaktadır.Her biriniz bunları iyi takip edip analiz etmek zorundasınız.Bizim sizlerden isteğimiz hepinizin en güzel şekilde okulunuzu bitirip en güzel üniversiteleri kazanıp okuyup bu ülkenin yönetimine talip olmalısınız” dedi.

Mustafa Çıtak, ülkemizin gelinen nokta itibariyle Alperen ruhlu ve Muhsin yürekli gençlere her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyduğunu da söyledi. Mustafa Çıtak son günlerde kamuoyunda Alperen Ocakları’nın siyasi oyunlar içine çekilmek istendiğini ve Alperen Ocakları’nın yeni bir oluşuma giderek farklı ve özerk bir vakıf olduğu yönünde yalan haberlerin yer aldığını da belirterek “Alperen Ocakları’nın hiçbir yere gittiği ve koptuğu yoktur. Kuruluşunda hangi çizgide, misyonda ve davanın yanında yer aldıysa, o gün kimlerin yanında durduysa ve kimlerle bağları ve diyalogları varsa bu aynı şekilde devam etmektedir. Yozgat Alperen Ocakları’nda olduğu gibi diğer bütün ilçelerde de genç kardeşlerimiz Alperen Ocakları’na yoğun bir teveccüh ve ilgi duymaktadır. Bu değerli ve kıymetli emanete sahip çıkmakta bizlerin boynunun borcudur” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim