Yakın zaman önce Heilbronn'da Kassele kentine taşınan Münh Ailesi'nin evine ateş düştü. İzin yolunda meydana gelen feci kazada Yıldız Münch (48) hayatını kaybederken, çocukları Caner (17) ve Dilara (15) hafif, Aracı kullanan Yusuf Doğan, Davut Güler ve hamile eşi Havva Güler olay yerinde feci şekilde can verdi.

Yozgatlı Yıldız memleketine giderken, sıla yolunda can verdi. Çocukları Caner (17) ve Dilara (15) kazada yaralı olarak kurtuldu. Yozgatlıları ve Heilbronn'da yaşayan Türkleri yasa boğan olay şöyle gelişti:Yozgatlı gurbetçi aile izinlerini geçirmek için Almanya'da Ankara'ya geldiler. Yozgat'ta yaşayan akrabaları Yusuf Doğan Ankara Esenboğa Havalimanı'na aileyi karşılamaya geldi.

Daha sonra minibüsle memleketleri Yozgat'a doğru yola çıkarlar. 7 Kişilik minibüse 10 kişi binince, bagaj sınırında fazla yükle aşılınca Selami Köyü yol ayrımında havanın yağışlı ve kaygan olması nedeniyle araç savruldu. Yusuf Doğan 'ın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu, araç tarlaya uçtu. Almanya'da gelen Yıldız Münch, Sürücü Yusuf Doğan, hamile eşi Havva Güler, Davut Güler olay yerinde can verirken, çocukları Caner ve Dilara durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin ayakta yapılıp taburcu edildiği bildirildi. Almanya'da acıyı haberini  duyan Alman Uyruklu  Müslüman eşi Ömer Münch,kızı Asuman Çelik Bodur  Türkiye'ye gitti.

Editör: TE Bilişim