Genel Müdür Osman Coşkun, yaptığı yazılı açıklama ile kısa bir süre önce kurulan 65'inci Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı Binali Yıldırım ve yöneticilerine başarı diledi. 
"AK Parti Kurucusu, Türkiye Cumhuriyeti’nin Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hızlı bir gelişme yaşayarak bölgesinde ve dünya’da söz sahibi,  İslam Alemi ve mazlum milletlerin sesi olan Türkiye Cumhuriyeti  Başbakanlık görevini üstlenen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a görevinde başarılar diliyorum" ifadeleri ile başlayan mesajında Coşkun, hükümetin geleceğine dair önemli ifadelere yer verdi. 
Coşkun, şunları kaydetti: "Kurulan 65'inci hükümetin ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlı olmasını, hızla gelişen ülkemizin birlik, beraberlik, barış, huzur içerisinde daha güzel günlere ulaşmasını Yüce Allah’tan  niyaz ediyorum."
Yeni süreçte Türkiye'nin gücünü zayıflatacak her tür girişimden herkesin uzak durması ve izin verilmemesi gerektiğini vurgulayan Coşkun; "Küçük hesaplardan kaçınıp birlik ve beraberliğimize sahip çıkmalıyız. Kardeşlik hukukumuzu her şeyden üstün tutup nefsimize ve şeytana fırsat vermemeliyiz. Özellikle dahili ve harici bedhahların ülke ve millet iradesi üzerinde oynadığı karanlık oyunlar karşısında kararlı duruşun taviz verilmeden sürdürülmesi dua ve temennimizdir. Allah bu milletin iradesini temsil etme görevi ile taçlanan yeni hükümetimizi hizmet yolunda muzaffer kılsın" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim