Altuntaş çiftinin Cumartesi günü Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Salonu’ndaki düğününe 23’üncü dönem Yozgat Milletvekili ve Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Kurucu Dekanı Ali Rafet Özkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kamil Murat, Bozok Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Şevket Hakan Üngören, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ede, Yozgat eski Belediye Başkanı Yusuf Başer, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakacı, Yeni Çeltek Sorgun İşletme Müdürü Halil İbrahim Akyel, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Celal Köse, Turkcell Bayi Yunus Küçükkeleş, Eczacılar Odası Genel Sekreteri Hüseyin Alpdoğan, Eczacı Osman Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı.
Görkemli bir atmosferde renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşen düğün töreninde Çelebi ve Hayriye Altuntaş çiftçi, mutluluklarını davetlilerle paylaştı.
Hayatlarını bir ömür boyu birleştiren genç çifte biz de İleri Gazetesi ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim