Sosyal Güvenlik Uzmanı, Habertürk Gazetesi Yazarı Ali Tezel, Sarıkaya Kaplıcaları’nı yazdı. Kaplıcalardan methiyeyle bahseden Tezel, okurlarına “Türkiye’nin tam ortasında mutlaka gidin” şeklinde tavsiyede bulundu.

                Habertürk Gazetesi’nin dünkü sayısının ‘İş Hayatı’ sayfasında yazan Ali Tezel, geçtiğimiz hafta Sarıkaya İlçemize yaptığı ziyareti kaleme aldı. Tezel, Sarıkaya kaplıcalarından övgüyle bahsetti.

                “Türkiye’nin tam ortasında mutlaka gidin” başlığı ile kaleme aldığı yazısında Tezel, Sarıkaya Kaplıcaları hakkında şu görüşlerini dile getirdi: “Türkiye haritasını tam ortadan iki kere kıvırın, orta yerde Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’nin kaldığını göreceksiniz. İşte orada Romalılardan kalma asırlık tarihi kaplıca ve hamamlar var. Geçen hafta sonu, müzmin bekâr Vahit Ateş dostumun davetiyle, dostlarımla birlikte oradaydım. Ben dahil olmak üzere mükemmel hizmet kalitesine hayran kaldık. Hiç bu kadarını beklemiyorduk.

                Yozgat İli Sarıkaya İlçesi’nde bulunan Tarihi Sarıkaya Kaplıcaları (Kralkızı Kaplıcaları) asırlardır şifa dağıtmaya devam ediyormuş da bizim daha yeni haberimiz oldu. Bu arada Hititlerden ve Romalılardan kalma kaplıca havuzlarına da hayran kalacaksınız. İsteyenler için [email protected], telefon ise +90 354 772 23 31-32.”

Editör: TE Bilişim