AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz beraberinde parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Adaş’ı ziyaret etti. Ziyarette dosta ve düşmana önemli mesajlar verildi.
AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ve bir grup partili Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret ederek Yozgat Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Adaş’ın konuğu oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verilirken, 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimi kınanarak lanetlendi.

“ET VE TIRNAK OLDUK”

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, 15 Temmuz’dan birçok konuda ders çıkarıldığını söyledi. İl Başkanı Lekesiz, “Ayrıca 15 Temmuz hepimizin et ve tırnak olduğunu gösterdi. Alevi ve Sünni’nin farklı olmadığını, bir olduğunu göstermiş oldu. Bizde bunu bir kez daha göstermek adına sizleri ziyaret etmek istedik” dedi.
Lekesiz, cennet vatan Türkiye’de bir arada yaşayan farklı renk ve desenlerin Türk Milleti’ni meydana getirdiğini de ifade ederek, birlikte yaşama azim ve kararlılığımızın sonsuza dek süreceğini vurguladı.

“BİR OLUNCA GÜÇLÜYÜZ”

Yozgat Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Adaş ise “Bir olunca, iri olunca, diri olunca güçlüyüz” dedi. Ali Adaş, mezheplerin insanları bölmekten öte bir yere götürmediğini belirterek “Mezhep farklılıklarına gerek yok, Kuran hepimizin baş tacıdır. Memleket hepimizindir” diye konuştu. 
Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Adaş, Türk Milleti’nin en güzel özelliklerinden bir tanesinin de dış mihraklara asla pirim vermeyerek bir araya gelip, kenetlenme iradesi olduğuna dikkat çekti. Ali Adaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Harun Lekesiz ve AK Parti heyetine teşekkür ederek, kapılarının her zaman herkese açık olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim