Akdağmadeni ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında yapıldı.
     Sarıibrahim, öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, halkın huzur ve refahı için hep birlikte el ele dürüst samimi bir şekilde çalışacaklarını söyledi.
     Sarıibrahim, KÖYDES projesi kapsamında 2010 yılı içerisinde yapılması gereken asfalt çalışmalarının yaz ayının sona ermesi ile birlikte ertelendiğini, bu yıl 8 kilometrelik ikinci kat asfalt ile 3 kilometre birinci kat asfaltın hava muhalefeti nedeni ile tamamlanamadığını bildirdi.
     Sarıibrahim, 2010 yılı içerisinde köylerde yapılan fosseptik, kanalizasyon ve su gibi çalışmalar neticesinde 1 milyon 161 bin lira para harcandığını dile getirerek, ''Orman köylerinde herhangi bir nedenden dolayı bize ulaşamayan, vakıf yardımlarından yararlanmayan gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın belirlenmesi amacıyla köylerde çalışmalar yapıldı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmek dini, insani ve ahlaki bir görevdir'' dedi.
Editör: TE Bilişim