DEVLET YATIRIMLARI
Belediye Başkanı Suphi Daştan, devam eden  çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçeye kazandırılan devlet yatırımlarının da son halini aldığını söyledi. 
Eğitim ve sağlık alanlarında ilçede bulunan tüm okulların yenilenme çalışmaları kapsamında 4 yıllık Sağlık Yüksek Okulu hizmet binasının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Daştan; “Sağlık alanında ilçemize kazandırılan yeni devlet hastanesi de bu yatırımlardan bir tanesi 50 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel konforunda ki yeni hastane kısa zaman içerisinde halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Bu kapsamda Belediye olarak da Gültepe Mahallesinde bulunan yeni hastanenin yollarını ve mahalle aralarında bulunan bütün ara yolların düzenlemesi yapılmıştır. Yeni hizmetlerle siz değerli halkımıza her alanda hizmet vermenin gayreti içerisinde çalışmalarımız devam edecektir” dedi. 
ATIL ALANDA YEŞİL 
MESİRE ALANI
Başkan Daştan, atıl vaziyette bulunan 200 bin metre kare alan üzerine Tekke Mesire Alanı Projesi’ni hayata geçirdiklerini söyledi. 
Daştan,  proje hakkında şu bilgileri verdi: “Tekke Mesire Alanı Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.200 bin metre kare alana sahip olan ilçemize hakim bir noktada bulunan ve yıllardan beri atıl vaziyette duran bölgeyi yapılan büyük bir projeyle İlçemize kazandırıyoruz.  İçerisinde piknik alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolu bulunan projeyle birlikte halkımızda bu bölgede İlçemizin eşsiz manzarasıyla güzel vakitler geçirecektir. Değişimin öncüsü olmaya devam edeceğiz.”
TOKİ KONUTLARINA PARK!
Başkan Daştan,  ayrıca TOKİ konutlarının bulunduğu Seyrantepe Mahallesinde yapımı devam eden tip park projesi 5 dönüm alan üzerine kurulacağını söyledi. 
Daştan; “Ferah alanıyla birlikte Seyrantepe Mahallesinde vatandaşlarımızın uğrak yeri olacaktır. Toki konutlarıyla birlikte büyük bir yerleşimin olduğu bölge tip park projesiyle birlikte büyümeye devam edecektir. İçerisinde dinlenme alanları çocuklar için oyun alanları mevcut olup bu bölgede ki park eksikliği de giderilmiş olacaktır.Yeni Park ve Sosyal Alanlar inşa etmeye devam ediyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim