AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı üyesi kadınlar Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, hastane yönetimine başarılar dilediler.
    AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel Yıldırım, İl Genel Meclisi Üyesi Selcen Göksel Taşdan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer'in eşi Ayşe Başer, Belediye Başkanı Yusuf Başer'in eşi Neriman Başer ve çok sayıda partili bayanın katıldığı ziyarette ilk olarak hastane Başhekimi Hayrullah Yazan ziyaret edildi.
    Hastane ve yapılan gelişmelerle ilgili Yazan'dan bilgiler alan bayanlar adına Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel Yıldırım şu açıklamada bulundu: “Hastanemizin gelişmesi açısından bizlerde payımıza düşen herşeyi yapmaya hazırız” dedi.
    Özel odaların donanımları ve hazırlanması ile alakalı da destek olunabileceğini ifade eden Yıldırım; “Sağlık konusunda İç Anadolu Bölgesinin cazibe noktası olma yolunda Tıp Fakultesi Araştırma Hastanesi bizlere büyük bir avantaj sağlıyor. Bu avantajı şehrimiz ve kendimiz için en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.
    Şuanda bir çok polikliniğin hizmet verdiğini belirten Başhekim Yazan; “Yakın tarihte nöroloji ünitemizde devreye girecektir.
    Nöroloji uzmanı bir profesörümüzün ataması yapıldı şimdilik gelmesini bekliyoruz. Hastanemiz çok daha ileri safhaları görmeyi hedefliyor” dedi.
    Daha sonra Başhekim Yazan, Ak Partili bayanlara misafirlerine hastaneyi gezdirdi.
    Poliklinikleri ve üniteleri gezdirdikten sonra Hastane önünde AK Partili bayanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Yazan, daha sonra da konuklarını uğurladı.
Editör: TE Bilişim