AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yıldırım, 12 Eylülde yapılan Halk Oylamasında ''Evet'' oyu çıkması için gece gündüz çalışan partili bayanlara ''teşekkür'' yemeği verdi.
     Çapanoğlu Kent Parktaki verilen yemeğe katılan AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer burada yaptığı konuşmada, 12 Eylül tarihinde yapılan Anayasa değişikliğine ilişkin Halk Oylamasında ''Evet'' oyu çıkması için milletvekilleri ile birlikte tüm AK Parti teşkilatın gece gündüz çalıştıklarını, bu çalışmanın meyvesini de Yozgat'ta aldıklarını söyledi. Başer, Yozgat'ta yüzde 77 evet oyu çıkmasının Yozgatlı vatandaşların ne kadar değişimden yana, doğrudan yana, demokrasiden yana olduğunu gösterdiğini ifade etti.
     AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yıldırım ise, AK Parti Yozgat il teşkilatının çok önemli bir parçası olan kadın kollarının, seçim dönemlerinde olduğu gibi referandum sürecinde de gecesini gündüzüne kattığını, yüzde 80'e yaklaşan bir ''evet'' oyu çıkmasında kilit rol oynadığını vurguladı. Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınların toplum ve iş hayatındaki önemini bilen, bu yönde kararlar alan kararlar alıp uygulamaya geçiren bir lider olduğunun altını çizerek, ''Sadece günlük siyasette değil, parti içi demokraside de kadınların en ön saflarda yer alması için çaba gösteren Başbakanımız, çok kısa bir süre kalan genel seçimlerde de bizlerden yoğun bir çalışma beklemektedir'' dedi.
     Yıldırım, AK Parti Kadın Kollarının il teşkilatı ile koordineli çalışarak önceden olduğu gibi bundan sonra da katkısına devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim