AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Tuncay Şener, gazetemize ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Yasin Nazım Kayhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Şener, milletvekili adayı olmasının sebebini Yozgat’a AK Parti misyonu ile hizmet etmek şekilnde açıkladı. 
Şener, Yeni Türkiye misyonu ile yürütülen AK Parti siyasi misyonunun temelinden bu güne ortaya konulan siyasetin getirilerini Yozgat’a kazandırmak istediğini belirtti.
Şener, AK Parti çatısı altında Yozgat’a hizmet edebilmek amacıyla yola çıktığını vurguladığı açıklamasında; 
“2015 genel seçimlerinde Yozgat’a hizmet etmek ve mecliste Yozgat’ı kendi vizyonu ve birikimleriyle temsil etmek adına aday adayı oldum. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana yaptığı hizmetlerle millete bağımsız, milli, modern ve inançlara uygun politikaları hayata geçirdi. Bu gün en ücra köyüne dahi hizmet ulaştırmak için her türlü çabayı, enerjiyi harcamış, milli ve bağımsız siyaseti ve kararları ilke kabul ederek, her türlü engellemelere karşı bu yönde hizmetlerini yapmış AK Parti çatısı altında olmak ve hizmet yarışında bulunmak amacıyla aday adayı oldum”  diye konuştu. 
Şener, süreç içerisinde projelerden bahsetmeyi doğru bulmadığına belirterek, millete ve davaya hizmet için yarış içerisinde olacaklarını dile getirdi. 

Editör: TE Bilişim