Yozgat Kızılay Kan Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları mensupları burada kan bağışı kampanyasında bulundu. Yozgat Kızılay Kan Merkezi’ndeki etkinliğe AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok ve teşkilat mensubu hanımların yanı sıra Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız’da katıldı.
AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok 30 Kasım tarihine kadar devam ettirecekleri kan bağışı kampanyası ile AK Parti Yozgat Kadın Kolları olarak bir ilke imza attıklarını söyledi. Kampanyanın amacını toplumun ve insanlığın yararına olabilecek her türlü aktivitenin içerisinde yer almak ilkesi olarak belirlediklerini aktaran Altunok “Bilindiği gibi kan kaynağı sadece insan olan bir üründür. Başka türlü elde etmemiz mümkün değildir. Erkekler yılda dört kez, bayanlar ise yılda üç kez kan verebilirler. Tek kişiden alınan bir ünite kan, üç kişinin hayat umudu olabilmektedir. Ayrıca bu bilincin oluşturulması devamlılık açısından da çok önemlidir” dedi. “Biz kan bağışını çok önemsiyoruz” ifadesini kullanan İhsaniye Altunok, “Rabbim bir insana hayat veren bütün insanlığa hayat vermiş gibi olur buyurmaktadır. Bu cümleden hareketle biz de AK Parti olarak kan bağışı kampanyasına tüm halkımızı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar ve Yozgat Kızılay Kan Merkezi Doktoru Selçuk Cansız’da kan bağışı kampanyasını önemseyerek kan bağışında bulunan ve topluma kan bağışı yapma çağrısında bulunan AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı’na teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim