Kayseri'de aralarında görevden alınan Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in de olduğu 12 kişinin tutuklandığı ihaleye fesat karıştırma operasyonuyla ilgili bugün 7 ilden 35 kişi daha gözaltına alındı.
    Kayseri'de gözaltına alınan 14 kişinin arasında bir polis memuru ile işadamları ve kamu görevlilerinin olduğu öğrenildi.
    Kayserispor Başkanvekili Türker Horoz ve Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in de adının karışarak tutuklandığı ''ihaleye fesat karıştırmak'' suçuyla ilgili Ankara Özel Yetkili Savcısı tarafından sürdürülen soruşturma çerçevesinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü, operasyonla ilgili bugün Kayseri, Ankara, İstanbul, Antalya, Malatya, Trabzon ve Yozgat illerinde 35 şüpheliyi gözaltına aldı. Ankara başta olmak üzere çeşitli illerden getirilen şüpheliler, Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaya alındı. Kayseri'de gözaltına alınan 14 kişinin arasında bir polis memuru ile işadamları ve kamu görevlilerinin olduğu öğrenildi.
    Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, gözaltıları doğrulayarak, "Daha önce Kayseri'de yapılan ve Ankara'da 12 tutuklamayla sonuçlanan davanın devamı niteliğinde 35 zanlı gözaltına alındı. Sorgularının ardından Ankara özel yetkili Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilecekler" dedi.

Editör: TE Bilişim