Yozgat Belediyesi’nin bu yıl ki asfalt programı çerçevesinde şehir merkezinde 44 kilometrelik yol asfaltlanacak. Belediye ekipleri, hava muhalefetinin olmadığı her günü değerlendirerek asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

            Belediye Başkanı Yusuf Başer, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt çalışmasının devam edeceğini, bu yıl itibariyle ilde 44 kilometre asfalt yol yapacaklarını söyledi.

            Başkan Başer, gazetemize yaptığı açıklamada asfalt çalışmaları hakkında gazetemize bilgi verdi. Başer, yağışların devam etmesinden dolayı asfalt çalışmalarına aralıklarla devam ettiklerini belirterek; “İlimizde mahallelerimizde asfalt çalışmasına başlamıştık. Fakat yağmurlar nedeniyle aralıklara devam etmek zorunda kaldık.

            Şu an Yozgat'ımızın vitrini olan ve VIP yolu olarak nitelendirilen Kent Park çevresinde Kirazlı Göleti güzergahı ve Rehabilitayasyon Merkezi güzergahında bulunan yollarımızın sıcak asfaltını atacağız. Altyapısı tamamlandığı için bu bölgemizde de asfalt çalışmalarına başladık.

            Buranın yollarının asfaltlanmasından sonra Erdoğan Akdağ Mahallesi ve Yeni Sanayi Sitesi ve diğer bütün mahallelerimizde asfaltsız cadde ve sokak bırakmayacağız. Vatandaşlarımız bu yıl itibariyle inşallah toz ve çamur görmeyecekler buradan bunun taahhüdünü de şimdiden vermiş olayım. Çünkü bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız bu yüzden de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde halkımızın talepleri doğrultusunda sürdürüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim