Yazıcı, İl Özel İdaresi’inde yapılan İl Koordinasyon Kurulu’nun 2014 yılı I. Dönem Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, kurul üyelerinin Peygamber Efendimiz’in anıldığı kutlu doğum haftasını kutlayarak,  hayırlara vesile olmasını diledi.
30 Mart seçimlerinin geride kaldığını hatırlatan Yazıcı, artık herkesin kendi alanıyla ilgili konularda daha azim ve gayret içerisinde Yozgat için çalışması gerektiğini söyledi.
KLASİK ÇALIŞMA STİLLERİ
ARTIK TARİH OLDU.
Yazıcı, durağan ve klasik çalışma stillerinin artık tarih olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:“İnsanlar hayalleri ile yaşarlar. Sorumlu olduğu bölge ve alan üzerinde hayal kuramayan, bir şeyler düşünmeyen planlamayan insanlar hizmet edemezler. Bizler bulunduğumuz makamları, Mevla tarafından emanet olarak verilmiş yerler olarak düşünmeli ve bu makamlara neler katabiliriz bunun derdinde olmalıyız.” diye konuştu. 
Yazıcı,  toplantıda  genel bütçe yatırımı olarak 3 Milyar 606 Milyon TL proje bedelli toplam 239 proje olduğunu belirterek, “Projelerin 2014 yılı ödeneği 410 Milyon TL. 2014 yılının ilk üç aylık döneminde 33,2 Milyon TL harcama yapılmıştır. Nakdî gerçekleşme oranı  yüzde 8’ dir” dedi.239 projeden; 14’ünün tamamlandığını vurgulayan Yazıcı, “169 projede çalışmalar devam etmektedir. 16 proje ihale aşamasında olup, 40 projeye ise başlanılamamıştır” şeklinde konuştu.
Mahalli idarelerde 50 Milyon 190 Bin TL proje bedelli toplam 164 adet proje mevcut olduğunu vurgulayan Yazıcı, “50 Milyon lira ödeneği bulunan projeler için 2014 yılının ilk üç aylık döneminde 19,2 Milyon TL harcama yapılmıştır.  Nakdî gerçekleşme oranı  yüzde 38’dir. 164 projeden 15’i tamamlanmıştır. 32 projede çalışmalar devam etmektedir. 117 projeye ise inşaat sezonu itibariyle başlanılacaktır” yeklinde konuştu.
Toplantıda yatırımcı kurum ve kuruluş müdürleri 2014 yılı I. dönem sonu itibariyle yatırımlar hakkında bilgiler sundu.

Editör: TE Bilişim