Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz, Kadın Kolları İl Başkanı Sibel Yıldırım, Gençlik Kolları İl Başkanı Süleyman Sofuoğlu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz Sahibi Mükremin Kayhan ve Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Kayhan'ın konuk ettiği Ak Parti heyeti adına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yusuf Başer, seçim öncesi parti içindeki son durumu, aday adaylığı sayısı gibi merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.
ADAY ÇOKLUĞU GÜCÜMÜZÜ GÖSTERİYOR
    Başer, Ak Parti'li kadroların bir biri ile uyum içerisinde, genci, kadını ile hiç bitmeyecek bir çalışmanın içerisinde olduğunu söyledi. Genel seçimler öncesi Ak Parti'ye yoğun bir teveccüh olduğunun da altını çizen Başer, milletvekili aday adaylığındaki gelişmelere ilk defa İleri Gazetesi'nde yorum getirdi.
    Seçimlere henüz uzun bir süre olmasına rağmen 6 civarında milletvekili aday adayının olduğuna dikkat çeken Başer, aday sayısındaki fazlalığın Ak Parti'nin rakipsizliğinin ve gücünün bir göstergesi olduğunu söyledi.
    Başer, hiçbir aday adayının ne yanında ne de yolunda olmayacaklarının da özellikle altını çizdi.
AK PARTİ SANCAĞINI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ
    Teşkilatlar arasında sıkı bir birliktelik ve koordinasyonun hakim olduğunu ifade eden Başer; “Teşkilatlar içerisindeki birlik ve beraberlik en üst düzeyde. Bu birlikteliğin sağlanmasına katkıda bulunanlara ayrıca teşekkür ediyorum.
    Yozgat'ta teşkilatlarımızla birlikte, Ak Parti sancağını en yüksek yere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Başbakanımızın bir sözü vardır, “Biz birlikte Türkeye'yiz”.
    Ak Parti'de Yozgat'ta teşkilatları ile bir ve bütün” dedi.
ANKETLER YÜZDE 68'LE AK PARTİ DİYOR
    Başer, 4-0'lık iddiasını destekleyen bir de anket sonucu açıkladı.
    Parti genel merkezinin düzenli olarak ANAR'a yaptırdığı anket sonuçlarına göre Ak Parti'nin Yozgat'taki oy oranının yüzde 68,5 olduğunu söyleyen Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, bu oranın MHP'de yüzde 12,5, CHP'de ise yüzde 8,5 olarak gerçekleştiğini kaydetti.
    Başer; “Halk oylamasında Evet oylarının oranı yüzde 70-75 olarak görülüyordu. Ama sandığa yansıyan sonuç yüzde 79 oldu.
    Ak Parti'nin yoğun gayreti ve çalışması ile ortaya çıkan bu sonucun genel seçimlerde sandığa da yansıyacağını düşünüyorum.
    Genel merkezimizin yaptırdığı Aralık ayı anketinde de Ak Parti oyları yüzde 68,5 çıkıyor.
    Bu sonuç Ak Parti'nin Yozgat başarısını fazlasıyla ortaya koymaktadır” dedi.
MHP'LİLERİN FİKİRLERİ AK PARTİ'DE YAŞIYOR
    Milliyetçiliğin eski söylemlerin dışında Ak Parti ile bir hizmete dönüştüğünü ifade eden Başer; “Artık vatan, millet, Sakarya söylemleri değil, vatana hizmet, Türk dünyasına hizmet ön plana çıkıyor. Gidin Türkiye Cumhuriyetlerine Ak Parti hizmetlerine görürsünüz.
    Eskiden MHP'nin söylediği ne varsa bu gün Ak Parti hizmet olarak, fikir olarak zaten ortaya koyuyor.
    Vatandaş yapılan hizmetleri görüyor. Bakın Türkiye'ye, dünyada itibarı olan bir ülke haline geldik.
    İnşallah Yozgat'ta, Türkiye'de ve dünyada Ak Parti ile daha başarılı hizmetler ortaya koyacağız” diye konuştu.
HER SİYASİ PARTİYE EŞİT MESAFEDEYİZ
    Gazetemiz Sahibi Mükremin Kayhan da yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    İleri Gazetesi'nin tüm siyasi partilere eşit mesafede ama Yozgat için, ülke için yapılanların yanında ve takipçisi olduğunun altını çizen Kayhan, Ak Parti Teşkilatı'nın başarısının Yozgat'ın başarısı olacağını vurguladı.
    Kayhan, Yozgat menfaatlerinden yana üretilen her politikanın İleri Gazetesi sütunlarında yer alacağının da altını çizerek, nazik ziyaretlerinden ötürü Ak Parti heyetine teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim