Bir kilometre birinci kat asfaltın maliyetinin 110 bin lira, 2’nci kat asfaltın maliyetinin ise 40 bin lira civarında olduğu kaydedildi. 
Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, bilgi aldı.
Kaymakam Sinanoğlu, ‘’Kıt kaynaklarla yapılan bu yolların kaliteli ve dayanıklı olması noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Bazen günde 3 veya 4 defa aynı yola baktığımız oluyor. Sulama-sıkıştırma yapılırken, astar atılırken, asfalt atılırken ve işi kontrol etmek amacıyla asfalt programını yakından takip ediyoruz. Mesaimizin büyük kısmını yol çalışmalarını kontrol ederek geçiriyoruz’’ dedi.
Ortaya çıkan işin ekip çalışması olduğunu vurgulayan Kaymakam Sinanoğlu, İl Genel Meclis üyesi Bayram Eroğlu ve Ahmet Afşar’ın gayretleri sonucunda işlerin zamanında, etkin ve verimli yürütüldüğünü ifade etti. Köydes projesi kapsamında köy içi yolların yapılamadığını ifade eden İlçe Özel İdare Müdürü Recep Boylu ise, köy içi yollarda kilitli parke çalışmasının yapıldığını, eksik kalan yerlerin 2017 yılı yatırım programı ve İller Bankasının desteği ile tamamlanacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim