Ankara’nın ünlü emlakçılarından, hemşerimiz Salim Taşçı, Yeniçağ Gazetesi Yazarı, Şair-Yazar Mevlüt Uluğtekin Yılmaz ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz ve Editörümüz İhsan Çelikkaya’nın konuğu olan Taşçı, 1994 yılında temellerini attıkları yüksek okulun Sorgun’daki  açılışı için Yozgat’ta bulunduğunu söyledi. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Taşçı, 20 yıl önce doğduğu toprakların üniversite ile tanışması için girişimde bulunduğunu hatırlatarak; 
“Ankara’da yakın dostum Mevlüt Uluğtekin Yılmaz ile birlikte Sorgun’a gelip, bir yüksek okulun yapımına öncülük edelim istedik. O gün Yozgat’ın ileri gelen siyasetçileri ve bürokratları ile bir yüksek okulunun yapımı için gerekli olan çalışmaları başlattık. Günün imkanları ile satın aldığımızı arazinin üzerinde 20 yıl sonra da olsa yüksek okulun kurulmuş olması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Mevlüt dostumla birlikte bu açılışta bulunmak, o mutluluğu yaşamak istedik. Yozgat’ımız, Sorgunumuz için hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.
Şair-Yazar Mevlüt Uluğtekin Yılmaz da Sorgun’da açılacak yüksek okulun hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 20 yıl önce yüksek okul hayali ile atılan temellerin üzerinde bu gün bir yüksek okulun inşa edilip, açılıyor olmasının emeği geçenler için büyük bir onur olduğunu belirterek, teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim