Yozgat PTT Başmüdürlüğü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Yozgat Merkez PTT Şubesi’nden işlem yaptırmak için sıra alan 174.müşterisine sürpriz yaparak kuruluş yıl dönümü münasebeti ile çeşitli hediye verdi.
İşlemini yaptıktan sonra kendisine şanslı müşteri olduğu iletilen Döndü Yılmazer’e Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen tarafından içerisinde PTT’nin birbirinden değerli posta pullarının olduğu bir albüm, PTT logolu bir duvar saati ve çeşitli hediyelerin yer aldığı bir çanta verildi. 
Müşteri Döndü Yılmazer ise bir anda patlayan fotoğraf flaşları ve konfetiler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kendisine yapılan sürpriz karşısında bir süre şaşkınlık yaşayan 34 yaşındaki ev hanımı Döndü Yılmazer’e PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen PTT’nin şanslı müşterisi olduğunu ve 174’üncü Kuruluş yıl dönümünde 174’üncü müşteri olduğunu hatırlattı. Hediye takdiminin ardından şanslı müşteri ve eşini makamında ağırlayan Mustafa Türkmen burada da şanslı müşteriye çeşitli ikramlarda bulundu. Şanslı müşteri Döndü Yılmazer’de  hediyelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek PTT Başmüdürü’ne ve yöneticilerine  teşekkür ederek, 174’üncü yıl dönümünü  kutladı.

Editör: TE Bilişim