Kuruluşunun 170'nci kuruluş yıldönümünü kutlayan PTT, Yozgat'taki kutlamalarına hafta sonu çelenk sunumu ile devam etti.
    Sabah saat 09:00'da PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan ve personelleri Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk koydu.
170. MÜŞTİREYE HEDİYE!
    PTT Teşkilatının 170. yıl anısına 170. müşterisine yıl dönümü için yaptırılan bir kitabı ödül verdi.
    Diyarbakırda'ki kardeşine havale yapmak amacıyla PTT şubesine gelen Mehmet Emin Kapusuzoğlu PTT'nin 170'nci müşterisi oldu. Kapusuzoğlu, 170. müşteri olarak BaşMüdür Hayrettin Ceyhan ve İdari ve Mali Birimler Müdürü Osman Bacanlının elinden hediyesini aldı.
    Şanslı vatandaş; “PTT'nin bize sunduğu kolaylıklar saymakla bitmez, kargo ve postalarımızda gözümüz arkada kalmadan uygun fiyatlara hizmet sunuyor ve tüm çalışanların 170. yılını kutluyorum” dedi.
PTT’DE ŞENTÜRK’E ZİYARET
    PTT Başmüdürü Hayrettin Ceylan, personeliyle birlikte PTT teşkilatının kuruluşunun 170. yılı nedeniyle Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.
     PTT çalışanlarını makamında kabul eden Vali Şentürk, PTT Başmüdürü Hayrettin Ceylan'dan PTT'nin tarihçesi ve yaptıkları hizmetler hakkında bilgi aldı.
     Vali Şentürk, 170 yıl önce Osmanlı Devleti tarafından Postaney-i Amire olarak kurulan PTT teşkilatının Osmanlı'dan kalan yegane kuruluşlardan biri olduğunu söyledi.
     PTT'nin Kurtuluş Savaşı'nda önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Şentürk, ''Bu nedenle PTT şanlı ve güzel bir tarihe sahiptir'' dedi.
     Şentürk, bütün PTT çalışanlarının kuruluş yıl dönümlerini kutladı.
PTT 170. YILINI KUTLADI
    Aydıncık'ta PTT personeli tarafından PTT teşkilatının kuruluşunun 170. yılı nedeniyle program düzenlendi.
    Program, PTT Müdürü Hayrullah Bektaş ve personeli tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı.
     Programa daha sonra ilçe PTT binasında devam edildi. Kutlamaları kabul eden Bektaş PTT'in devletin temel kuruşlarından biri olduğunu ve teknolojik olarak çağı yakaladığını belirterek ''Vatandaş odaklı eksiksiz bir hizmet veriyoruz'' dedi.
    Program PTT Müdürü Hayrullah Bektaş'ın 170. yıl onuruna verdiği kokteyle tamamlandı.

Editör: TE Bilişim