Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Yerköy ilçe Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı mehter takımının katılımı ile gerçekleşti. Mehter eşliğinde yürüyüşün ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ilçe meydanında vatandaşlara hitap etti. 

Durmaz; “Açılışını yaptığımız, seçim irtibat merkezimize toplanan bu coşkulu kalabalık, mesai sonrası zorla mitinge gönderilen kamu görevlileri değildir, telefonlarına mesaj atılarak buraya zorla toplanantTaşeronda çalışan işçi kardeşlerimiz değildir, parayla toplanan Suriyeliler değildir, biz kimseyi zorlamıyoruz, fişlemiyoruz, bu alana toplanan kalabalık, milliyetçi ve vatanı seven ve hakları yenen, mağdur edilen kardeşlerimizdir. Yakın bir zamanda bu zulüm sona erecektir. Haram ve yalan üzerine inşa ettikleri saltanatları bizim iktidarımızda son bulacaktır. Mevcut iktidara 13 yıl destek sağlayan Yerköylü vatandaşlarımız, meydanlarda bol keseden dağıtılan hizmetleri almış mıdır? 2-3 kamu binası yapmak, coğrafi zorunluluk gereği Yozgat’tan geçecek olan hızlı tren projesi, mağdur vatandaşlara sadaka nevinden yapılan para ve gıda yardımı yapmak hizmet midir,yatırım ve istihdama yönelik bir hizmetleri var mı dır” dedi. 

Konuşmasında AK Parti iktidarını sert sözlerle eleştiren Durmaz, şöyle devam etti:

“Emekli, işçi, memur, esnaf, çiftçi mağdur edilmiştir, asgari geçim standardının altında yaşayan 33 milyon insan varken, bunlar israf ve şatafat içerisinde yaşamaktalar. Biz diyoruz ki küçük esnafı koruyalım, onlar diyor ki ‘her tarafı AVM yapalım’. Biz diyoruz ki çiftçiye destek olalım, onlar ‘al ananı da git’ diyorlar. Biz diyoruz ki çiftçi aç, onlar ‘gözünüzü toprak doyursun’ diyorlar. Biz diyoruz ki hayvancılığı bitirdiniz, onlar ‘olsun Uruguay dan anguz ithal ederiz’ diyorlar. Biz diyoruz ki vatandaşı bölmeyin, kutulaştırmayın onlar ‘ya taraf olursun yada ber taraf olursun’ diyorlar. Biz hukuk diyoruz, onlar ‘hırsızları serbest bırakıp, hakimleri savcıları yargılıyorlar’ üstelik bu hakim ve savcıların eşlerini bile işinden attırıyorlar daha utanmadan 5 yaşındaki çocuğu kreşten attırıyorlar, Allah bunlardan bunun hesabını sormayacak mı? Biz hırsızlık haram dedikçe, onlar ‘biraz da bizimkiler çalsın’ diyorlar. Biz teröristle pazarlık yapmayın diyoruz, onlar ‘Türk Bayrağı altında protokol imzalıyorlar.’ Biz işsizlik çoğaldı 6 milyondan fazla işsiz var diyoruz, onlar bir bardağı 1000 TL , bir tuvalet taşı 35 bin TL olan ve 7,5 - 8 kat trilyona mal olan kaçak ve karanlık saraylar yaptırıyorlar. Biz Kuran-ı Kerime saygılı olun diyoruz, onlar bakara-makara diyerek dalga geçiyorlar ve en sonunda işi azıttılar. Din iman dediler Kuran-ı Kerim i pasta yapıp yediler.”

Editör: TE Bilişim