Önceki gün Sarıkaya yakınında geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Abdullah Çamsarı ve H. Burhan Güneş, son yolculuğuna uğurlandı.
Yüzlerce kişinin akın ettiği cenazede acılı aile güçlükle ayakta durabildi.
Genç yaşta hayatını kaybeden Abdullah Çamsarı (28) ve H. Burhan Güneş (32) yüzlerce sevenlerinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlanırken, gözyaşları sel olup aktı.
Sabah saatlerinde Boğazlıyan Devlet Hastanesi morgundan cenazeleri alınan Çamsarı ve Güneş, Merkez Çarşı Camine getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında adete  izdiham yaşandı. Cemaatin yollara taştığı cenaze namazının ardından Abdullah Çamsarı'nın cenazesi İlçe Mezarlığı'na H. Burhan Güneş'in cenazesi ise Karakoç Mahallesi Mezarlığı'nda aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze namazına Çamsarı ve Güneş aileleri ile birlikte, yüzlerce vatandaş katıldı.
OLAY
Önceki gün 66 EF 180 plakalı, Abdullah Çamsarı yönetimindeki otomobil Sarıkaya-Boğazlıyan karayolu Yenikışla Köyü mevkinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, önce toprak yığınını çarpıp, sonra takla atmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Abdullah Çamsarı ve otomobilde bulunan H. Burhan Güneş olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Editör: TE Bilişim