Vali Kemal Yurtnaç’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur ve Divanlıoğlu mahallesi sakinleri katıldı.
“HALKIN ARASINDA OLMAK BİZLERE ZENGİNLİK KATAR”
Yozgat’a geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olan Vali Yurtnaç bugünde Divanlıoğlu mahalle sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu. 
Vatandaşlarla sohbet eden Vali Yurtnaç birlik beraberlik mesajı verdi. 
“Halkın arasında olmak bizlere zenginlik katar” diyen Yurtnaç, “Divanlıoğlu mahallesinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. 10 gündür Yozgat’tayım. İnşallah bundan sonra hep birlikte çalışacağız. İnanıyorum ki bundan sonra hep birlikte Yozgat’ın geleceği için bir ve beraber olacağız. Kapımız her zaman sizlere açık olacak. Sizlerle sevineceğiz, sizlerle üzüleceğiz” dedi.
“EĞİTİM KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ”

Eğitime verdikleri öneme değinen Yurtnaç, “Burada gençlerimizde var, çocuklarımızda var. Hedeflerimizden en önemlisi Yozgat’ta eğitim kalitesini artırmak olacak. 
O nedenle çocuklarımıza sahip çıkacağız. Belediyemizde, vilayetimizle hep birlikte bir ve bütün olarak sizlere hizmet etmenin gururunu yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim