AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Erbek ve yönetim kurulu üyesi gençler,mübarek Ramazan ayını boş geçirmiyor. Gençler, gündüzleri ihtiyaç sahibi ailelere yemek ve ekmek dağıtımı yapıyor. Gönül Sofrası projesine bu sayede katkıda bulunan gençler, kapı kapı dolaşıp yemek ve ekmek dağıttıkları vatandaşlarla sohbet edip sorunları ve talepleri hakkında da bilgi sahibi oluyor. 
Gençler, teravih namazı sonrasında camiden çıkan cemaate de çeşitli ikramlarda bulunarak Ramazan akşamlarının manevi zenginliğini insanlarla paylaşıyor.
Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Erbek, Mübarek Ramazan ayını dolu dolu yaşamak, insanlarla paylaşmanın, ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın manevi hazzını hissetmek için çalıştıklarını söyledi. 
Erbek, ramazan ayını boş geçirmeyerek gündüzleri ihtiyaç sahiplerine, akşam teravih sonrası da camiden çıkınlara ulaşmaya, insanlarla bu vesile ile gönül muhabbeti kurmaya çalıştıklarını belirtti.
Ramazan ayının manevi hazzının paylaşmakla daha çok hissedileceğini söyleyen Erbek, gönül sofrasında bir nebze olsa katkıda bulunmak için yola çıkan genç arkadaşlarına da teşekkür etti.
STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Semih Altuntaş da, Yozgat’ın hemen her mahallesinde ihtiyaç sahibi insanların bulunduğunu belirterek, mübarek Ramazan ayı vesilesi ile onlara ulaşıp, ekmek ve yemek ikramında bulunduklarını söyledi. 
Altuntaş, Ramazan ayının kardeşlik ayı olduğunu hatırlatarak, küçük bir tebessümün dahi kıymete muktedir olduğu bu ayda paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim