Bozok  Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü doktorlarından Yrd. Doç. Dr. Fatih Karaaslan, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği mensubu engellilerle iftar sofrasında bir araya geldi. 
Zafer Türk Mutfağı’nda samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Karaaslan, onlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. 
İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşarslan Erdil, nazik davetinden ötürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Karaaslan’a teşekkür etti.
Karaaslan’ın, çoğunluğu hastası olan ortopedik engellilere bir doktordan ziyade arkadaş olduğunu belirten Erdil; “İftar sofrasını bizlere açtığı için doktor kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Karşılıklı sohbet muhabbet ortamı bulduk. Derneğimizdeki üyelerin büyük bölümü ortopedik engelli. Yani her an hastanede ortopedik tedaviye ihtiyaç duyan insanlar. Fatih Hocamızı da bize her zaman destek oldu, bir doktordan ziyade bir kardeş, arkadaş gibi oldu. Teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilişim