Yozgat Özel Ergin Koleji 2-B sınıf öğrencileri Anneler Gününe özel anneleri için hazırladıkları programda şarkılar söyledi, pasta kesti ve annelerine özel hediyeler verdi.
Pazar günü 11 Mayıs Anneler Günü olması nedeniyle Özel Ergin Koleji 2-B sınıf öğrencileri bu güne özel annelerine özel hediyeler vererek duygulu anlar yaşattı.
Anneler günü programında öğrenciler hazırladıkları, şarkı, şiir, ve pastayla annelerine duygu dolu hediyeler verdi.
Çocuklarından aldıkları hediye karşısında duygulanan aileler, sanırım hayatımızda unutamayacağımız günlerden biri de bu gün olacak, normal bir zamanda çocuğumuzdan hediye almak elbette bizi mutlu ediyor fakat bize annelerine özel sınıf öğretmenleri Cabir Murat beyle emek sarf ederek güzel bir program hazırlamışlar.
Öğretmenimize teşekkür ediyor, yavrularımızın gözlerinden öpüyoruz diye ifade ettiler.
Özel Ergin Koleji 2-B sınıf öğretmeni Cabir Murat ise; bu yıl anneler gününde annelerimize farklı ve özel bir program hazırlamak istedik.
Öğrencilerle hazırlık esnasında çok çalıştık. Annelere özel şarkılar şiirler, hazırladık, slayt gösterisiyle de öğrencilerimizin dönem içinde yaptıkları faaliyet ve etkinlikleri sunduk. Yine öğrencilerimiz annelerine özel hediyeler verdiler. Tabi bu hediyeler velilerimizi duygulandırdı. İstedik ki unutamayacakları bir anneler günü olsun.
Gördüğün kadarıyla da hem öğrencilerimiz hem de annelerimiz mutlu oldu, buda bizi mutlu etti. Bütün annelerimizin “Anneler Gününü” kutluyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim