Türkmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla d kampanya kapsamında tüm özel günlerde olduğu gibi kampanyadan önceki 5 gün (12/07/2015 ile 16/07/2015 tarihleri arası) içerisinde, postaya verilen yurtiçi posta kargosu ve APS/Kurye gönderilerine yüzde 10 indirim uygulanacağını söyledi.
Ramazan Bayramı kampanyasına özel hazırlanan tebrik kartlarının da olduğunu belirten Türkmen, bu kartlardan PTT iş yerlerinden ücretsiz olarak alınabileceğini sadece gönderilerin ücretli olduğunu kaydetti. 

PTT hizmetleri hakkında da bilgi veren Türkmen, şunlardan bahsetti: 

“PTTCell hizmetimiz; çok ekonomik olan hizmetimiz rakipsiz tarifelerle, siz halkımızın hizmetine sunulmuş olup, ayrıca PTTCelli müşterilerimiz PTTKargo ile gönderilerini %20 indirimli gönderebileceklerdir.

İkincisi e-pttavm hizmetimiz; Türkiye’nin ilk 3 boyutlu alışveriş merkezi olarak hizmete girmiş olup, bütün vatandaşlarımız PTT güvencesiyle istediği her türlü ürünü bu siteden alabilirler. Beğenmediklerini 10 gün içerisinde iade edebilirler.

Diğer bir hizmetimiz Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmetidir. Güvenilir, hızlı ve ekonomik olan bu hizmetimiz ile gerçek, tüzel kişiler ve kamu kurum kuruluşları elektronik ortamda gönderilerini gönderebilecekler ve alabileceklerdir. Bu hizmetimiz hakkındaki bilgileri pttkep.gov.tr sitesinden öğrenebilirsiniz.

Halkımızın tüm bu hizmetlerimizden yararlanabilmeleri için herhangi bir PTT Merkezine gelmeleri yeterli olacaktır. PTT ailesi olarak tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlarız.”

Editör: TE Bilişim