Yozgat’ta meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. 
İlk kazada Ankara'dan Yozgat'ın Saraykent ilçesine bayram tatiline gelen aile, trafik kazası geçirdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. 
Ankara'dan Yozgat'ın Saraykent ilçesine bayram tatiline gelen aile, Saraykent ilçesine 10 kilometre kala trafik kazası geçirdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, biri çocuk 5 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Sorgun'a bağlı Doğankent beldesi yakınlarında meydana geldi. Ankara'dan Yozgat'ın Saraykent ilçesine bağlı Altınsu köyüne bayram tatili için gitmekte olan 27 yaşındaki Ümmügülsüm Şahin yönetimindeki 66 ND 257 plakalı otomobil, Doğankent beldesine yaklaştığında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp yol kenarındaki tepeye çarptı. Kazada sürücü Ümmügülsüm Şahin ile Burak Şahin (18), Hatun Şahin (60), Fatma Kurt (28) ve Muhammed Eset Kurt (7) yaralanırken, Ümmühan Kurt ise hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ümmühan Kurt'un cenazesi savcının incelemesinin ardından Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ERZURUM’A GİDİYORLARDI

İkinci kaza Yozgat’ın Sorgun-Saraykent arası 49’uncu kilometre de meydana geldi. 
Bursa’dan Erzurum’a bayram ziyareti için giden Hüsemattin Kaygusuz idaresindeki 16 CJD plakalı araç yoldan çıkması sonucu devrildi. 
Kazada sürücü Hüsamettin Kaygusuz ile araç içerisindte bulunan Havva, Tuğba, Furkan ve Yusuf Kaygusuz yaralandı. Yaralılar 112 ambulansları ile hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Editör: TE Bilişim