Nihayet ışıklar yandı ve karanlıklar aydınlandı. Adaleti sağlayanlar, terazinin iki kefelerini nedense bu sefer eşitlediler mi acaba?
Yoksa bana mı öyle gedi? Yoksa gözlerim mi yanlış gördü. Buna bende inanamadım pek. Büyük usta verdiğin sözü tuttun dört dörtlük Sayın İlker Başbuğ paşamızı serbest bıraktın, Helal be sana, sana da bu yakışır sayın başbakanım.
Bu birazda geciken bir karar olmadı mı sizce? Ve adalet yerini şimdi buldu. Eski 26.Genelkurmay Başkanı Sayın İlker Başbuğ, Silivri Cezaevinden serbest bırakıldı.
Demek ki isteyince adaletin iki kefesi eşitlenebiliyormuş. Sınıfınızı geçtiniz Sayın  adalet mensupları karneniz on ve pekiyi.
Kim suçlu, kim suçsuz ortaya çıkmıştır. Ortaya güçlü bir senarist tarafından bir senaryo yazılmış bu senaryoya göre planlanmış her şey bir Ergenekon davası, bir balyoz davası paylaşılmış.
Birilerinin elinden özgürlüğü kısıtlanarak zorla alınarak hapsedilerek alınmıştır. Özgürlüğü kısıtlanarak hapis edilenlerin içinde kıymetli subay ve paşalarımızda bulunmaktadır. Hepsi çıkana kadar ve özgürlüklerine kavuşana kadar yüksek semalarda ay yıldızlı al bayrağımız dalgalanmaya devam edecektir. İlelebet ve sonsuza dek.