Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut KAYA, kurumunu temsilen gittiği ve konuşma yaptığı her platformda, Hakan AKÇAM’ın insani erdemi, zarif üslubu ve her gönülde kabul gören nezaketli iletişimi anlatırken; “Hak’kın rızasını kazanma niyetinde halkına fedakarca emek harcayan, özünde, sözünde, eyleminde, söyleminde samimi; üslup kirliliği yaşanan politika arenası içinse incelik ve zarafetiyle yeryüzünün en dürüst ve en güvenilir değeri kesinlikle benim hemşehrim Hakan AKÇAM’dır” diyor.

Hakan AKÇAM, Ankara’da siyaset, ticaret, akademik camia, bürokratik hiyerarşi ve sivil toplum kuruluşlarının takibinde olan, bir çok kurum ve kuruluşun vitrinini süsleyebilmek maksadıyla ekibine katmak istediği bilgili, görgülü ve donanımlı bir şahsiyet. Omurgalı duruşuyla herkesin ve her kesimin beğendiği, ikna kaabiliyeti yüksek, çalışkan karakteri ve sempatik yüzüyle her yerde kabul gören temiz yürekli bir kıymet.  

Sorgun ilçemizin Alcı köyü nüfusuna kayıtlı Hakan AKÇAM, Etimesgut’ta ikamet ediyor ve ticaretle uğraşıyor. Yardımsever ve hemşehri canlısı bir insan. Aile geçmişi de hep iyiliklerle, güzelliklerle anılıyor. Babası, annesi ve kardeşleri yaşamları boyunca fakirin, fukaranın, mazlumun ve kimsesizlerin sığınacağı bir liman olmuş. Yani hepside asil soylu, asalet sahibi insanlar.

Herkes tarafından güvenilerek sevilen bu güzel insanın Yozgatlı olması ve tüm gönüllerde iyi bir intiba bırakırken, memleketimize eşsiz bir saygınlık kazandırması  tabiiki bir hemşehri olarak hepimize gurur veriyor.

Gel gelelim Etimesgut’luların hemşehrimiz Hakan AKÇAM’dan beklentilerine. İlçe halkı önce onu Etimesgut Belediyesi Başkanı olarak görmek istiyor. Hatta siyaseti yönlendirecek daha üst katmanlara layık görüyorlar. Ama Hakan AKÇAM’ı layık gördükleri her makam, Hakan AKÇAM’ı ikna etseler bile halkın isteğine göre olmuyor maalisef. Siyaset makamlarının her aşamasına layık olsunlar, olmasınlar onlarca talip çıkıyor. Halk ne kadar isterse istesin, överse övsün, belkide rakipleri bu gönül insanını yıpratıp o makama kendileri ulaşabilmek için entrika yapacaklar.

Biz Yozgat ve Ankara’da ikamet eden hemşehrileri olarak, bütün Etimesgut’un sevgisini, güvenini kazanmış bu asil soylu hemşehrimize, ulaşabileceğimiz merciler vasıtasıyla desteğimizi sunduğumuzda, layık olduğu makamlara gelmesini sağlar, samimi gönlü ve vizyoner projelerinden elbette yararlanırız kanaatindeyim.

Liyakatlı birikimi, adaletli yüreği, insan ayırmayan kişiliği ve mağdur gönüllere sergilediği emsalsiz merhameti ile tüm güzel gönüllerin birleşme noktası olarak bilinen Hakan AKÇAM’ın, safında yer aldığı partisinin, hedeflediği yönetim makamına gelmesi halinde, üreteceği ve öğreteceği hizmetlerinden kazanan sadece Etimesgut ve Yozgat değil, tüm Türkiye olacaktır düşüncesiyle hepinize saygılarımı sunuyorum.

Rıfat ÇAKIR

ailevecalisma.gov.tr

0537 587 27 80