İHA...
Siha...
Gün geçmiyor ki vatanım aslan yürekli evlatlarının yaptıkları bu şaheserler ile yeni bir mutluluk, sevinç, huzur duymuyor olmayalım.
Bir bakıyorsunuz toplantıdan çıkan sözüm ona dağ kadrosunun güçlü (!) komutanını arabasına binerken egzos deliğinden (!) vuruyor...
Bir bakıyorsunuz dağda "dışarda mevsim baharmış, gezip dolaşanlar varmış. Bi de biz dolaşalım havel" diyen teröristin ocağına iyi ki doğdun mumunu gönderiyor.
Aslında size çok daha değişik fantezilerle anlatmak isterdim. Neyse o da başka bir yazıya kalsın.
Nerdeeeeen....
Nereye değil mi?
Bugün TSK nın iha'lardan aldıkları görüntüler ile Suriyeli paçozlara, çakal sürüsü kahpelerin egzos borularına (!) nasılda mumları yaktılar değil mi? O anda sizin aklınıza ne geldi bilmiyorum ama bana şu İsrail köpeğinden; vatanın selameti, milletin güvenliği, sınırlarımızın emniyeti için aldığımız üstelik paralarını da tıkııııır tıkır ödediğimiz Heronların akıbeti aklıma geldi.
Malumunuz; terörle mücadele için Batman'da konuşlandırılan Heronların üçü de düştü. Daha sonra 10 Heron daha alındı. Ancak bunlardan da beşinin motorunun arızalı olduğu tespit edildi. İki Heron tamamen devre dışı kalırken, diğerleri bakım için İsrail'e gönderildi.
(HaberlerGündem 
13.09.2011)
Şimdi bir düşünsenize Suriye de, İdlip tesiniz ve horonlarımız ile çakal sürülerini imhaya gidiyorsunuz.
-Anaaaaaa!
-Ne oldu sarı dana?
-Ya bunların motorları arızalı
-Ali, Veli, Selami pil getir" desen
-Abi o yıllar öncesinin reklamı" diyeceksiniz. Haklısınız.
-Eeee ne yapacağız. Düşman gözümüzün nurları, KINALI kuzularımızı kahpece vururken biz pil mi arayacağız pardon motor tamiri için teknisyen mi arayacağız.
Bugün gelinen noktada ismi, ünvanı ne olduğu benim için hiç ama hiç önemli değil, değil mi ki bu günleri görüp iha'ları sihaları yapıp ADRESE TESLİM PAMUK (!) pardon bomba gönderiyorlar
Eyvallah aslan yürekliler...
Eyvallah vatanın nadide çiçekleri...
Eyvallah...
Ne adınız...
Ne rütbeniz...
Ne makamınız...
Ne birinin yakını olmanız...
Emin olun hiç birisi önemli değil.
Bu vatanı kahpe batı ve onun hamilerine bu vatanı ve bu vatanın evlatlarına yem etmediniz yaa...
Biz sizden razıyız!!!
ESED'İN ÇAKAL SÜRÜLERİNİN EGZOS BORULARINA PAMUK TIKAYAN YİĞİTLER!!!
Rabbim de sizden razı olsun.
Selam ve dua ile.