YOZGAT'ta bir türlü bitirilemeyen alt yapı çalışmaları devam ediyor. Yollar genişletiliyor, ardından bölünmüş yola dönüştürülüyor. Anlamakta zorlanıyoruz ama belediyenin bir bildiği vardır deyip geçiştiriyoruz. Yolların genişlemesine hay hay ama ardından tekrar daraltılmasını anlamak zor?
Nedenini  sonradan öğrendiğimiz bir su kirliliği yaşandı. Malum o Günler'de çamur aktı. İçmeyi boş verin kirlilikten ve kokudan evlerde temizlik işinde bile kullanamadık. Şu an bazı mahallelerde temiz akıyor ancak bazı bölgelerde su halen içilemez halde akıyor. Başkan içilebilir  Demiş biz Eskipazar Mahallesindeyiz içemiyoruz. Koku da var bulanıklı da...
Eski Kayseri Caddesinde Sarıtopraklık yolu istikametinde yol Genişletme çalışması devam ediyor. Sular sık sık kesiliyor, akmaya başlayınca da çamur akıyor. Siz şimdi kombilerin ve sistemlerin durumunu düşünün. Sistemi tıkıyor kombi arıza yapıyor. Bu bir- iki aydır sık sık yaşanıyor bizim mahallemizde...
Yol ve alt yapı çalışmasıyla ilgili OLDUĞUNU düşündüğümüz elektrik kesintisi de sık sık yaşanır bölgede. Affedersiniz zırt pırt kesiliyor. Elektrikli aletlerini bir kapatıp bir açıyorsunuz. Açık kalırsa yüksek voltajlı elektrik geliyor arıza verdiriyor. Bu Günler'de Eskipazar ve Şeyh Osman Mahallesinde bunu sık sık yaşıyoruz. Gece gündüz  fark  etmiyor çok sık kesinti yaşanıyor.Bazen evde de olamıyoruz ki elektrikli aletleri ve kombileri kapatalım.
Amenna Belediye Çalışacak hizmet üretecek hizmete karşı değiliz, çalışan baş tacımızdır. Bunlar olağan işler. Sıkıntı nerede? Sıkıntı sık sık kesintilerde! Su kesildi sistemi açık unuttunuz gittiniz siz gidince sular geldi ne olacak evinizi su basacak. En son kesinti de evde duş alıyordum sabunlu sabunlu kala kaldım banyoda, evde de bi dirhem su yok? Saatler sonra geldi sevindim çamur- milek ve berbat bir koku?...Kombiyi kapatamıyorum çünkü banyodan çıkamıyorum?
Sözü uzatmayalım hizmet gidecek bunlar da olacak! Ama mahallenin bilgisi Olmalı, başladığınız yere hızlı başlayıp o caddeyi bir an önce bitirmelisiniz ki, mahalle sakinleri huzursuzluk yaşamasın. Su da böyle elektrik de böyle. Tehlikeli maddeler? Halk sağlığı açısından da öyle! 
Sözün özü şu her şey bu şehrin insanlarına hizmet niçin yapılır? Halkın huzuru için, şehrin sakinleri rahat etsin, huzura kavuşsun ve şehrinde mutlu- huzurlu yaşasınlar diye yapılır? Yanlış mı ifade ediyoruz? Belediye halkı rahat Ve mutlu etme adına Çalışır , Öyle değil mi? Çalışana Sözümüz yok baş tacı ederiz. Amma ve lakinler var?.. Bu konuyu burada noktalıyorum konunun yorumu size ait....?
Deriz ki: "İnanan insan gök kubbede hoş bir seda bırakmak için çalışmalı" Görevin bitince de insanlar :" Allah Razı olsun çok güzel insandı, halkı ve Hakkı için çalıştı!.. Demeli. Yoksa çalışmanızın bir  kıymeti olmaz. " Ben Yaptım oldu" kimse benim umrumda değil derseniz yanılırsınız. Çünkü makamlar geçici hizmet bakidir. Biz de o müjdeyi tekrarlayalım: Halk ve Hak için çalışana selam olsun! Halka tepeden bakanlara da "Yazıklar olsun!" Hak Adam'ı, halk Adam'ı Gönüllerde yaşamaya devam edecektir!...
Diğeri silinip gider.