Yozgat’ta iç mimarlık ve dekorasyon üzerine hizmet verecek olan ZATİ Design hizmete açıldı. Yozgat’ın ilk ve tek iç mimarlık ve dekorasyon markası olan ZATİ Design Evini baştan aşağıya yenilemek isteyenler için fırsatlar ile farklılıkları ortaya koyacak.  6 katlı bina içerisinde uygulanan konsept ile oturma odası, yatak odası, çocuk odası, Mutfak ve banyo dizaynları evine önem verenlerin fikirlerini yeniden gözden geçirmesine yardımcı olacak.
Yozgat’ın yarım asırlık firması Bakgörler Grup bünyesinde kurulan ZATİ Design açılışı dualarla gerçekleşti. Milletvekili Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal ile birlikte Vali Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Bakgörler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik kurdeleyi birlikte kesti. 
YENİ KONSEPT
Bakgörler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, inşaat sektörünün gelişmesi ile birlikte iç mimarlık ve dekorasyonun öne çıktığını söyledi. Yozgat’ta son yıllarda dikkat çekici bir noktaya gelen inşaat sektörüne paralel olarak, iç mimarlık ve dekorasyon üzerine çalışmalar yaptıklarını dile getiren Çelik, 6 katlı binalarını tamamen yeni konsept üzerinde dizayn ettiklerini söyledi.
YAŞAMA RENK KATACAK
Bakgörler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, iç mimarlık ve dekorasyon noktasında vatandaşların arayış içerisinde olduğuna değindi. Mekansal anlamda duvarların hayat bulacağını kaydeden Çelik, insanların duvarlar arasında kendini bulup yaşama ruh vereceklerini ifade etti.  Her vatandaşın kendine özel trend fikrini gerçekleştireceklerinin altını çizen Çelik, 6 katlı bina içerisinde oluşturdukları konsept içerisine tüm vatandaşların kendini bulacağını söyledi.
ÖZEL MUTFAKLAR OLUŞTURACAĞIZ
Çelik, mutfak konusunda ev hanımlarının oldukça hassas ve beklenti içerisinde olduğunu belirterek, mutfak dolaplarında ki farklılıkların dikkat çekeceğini kaydetti. 
Evlerde özellikle hanımların en çok vakit geçirdiği yer olan mutfakların yeni model ürünlerle fonksiyonel ve dekoratif bir yaşam alanları haline geldiğini ifade eden Çelik, “Mutfaklar, içinde en çok zaman geçirilen, en aktif olarak kullanılan ve en sosyal yaşam alanlarından biri ve bu yüzden de diğer yaşam alanlarına göre çok daha aktif bir dekorasyonu hak ediyorlar” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim