Basın mensuplarına mağaza ve ileriye dönük planlar hakkında açıklamalarda bulunan Muş, 14 Nisan’da gerçekleştirdikleri açılış ile birlikte Türkiye’de ilk Yozgat’ta tek olan bir konsepti öne çıkardıklarını söyledi.
Yozgat’ta farklılıkların ve yeniliklerin öncüsü olduklarına değinen Muş, iç mimarlık ve dekorasyon evlere yaşamsal dokunuşlar yaptıklarını kaydetti.
Yozgat’ta inşaat sektörünü gelişmesi ile birlikte vatandaşların evlerinde farklı dekorasyon hayal ettiklerini dile getiren Muş, evlerin atmosferini küçük dokunuşlarla değiştirdiklerini vurguladı.

EVİNİ YENİLEMEK İSTEYENLERE FIRSAT
ZATİ Design olarak evini yenilemek isteyenler için farklılıkları ortaya koymaya çalıştıklarına değinen Muş, 6 katlı bina içerisinde uygulanan konsept ile oturma odası, yatak odası, Mutfak ve banyo dizaynları ile sunduklarını aktardı.
Evlerde özellikle hanımların en çok vakit geçirdiği yer olan mutfakların yeni model ürünlerle fonksiyonel ve dekoratif bir yaşam alanları haline geldiğini ifade eden Muş, “Mutfaklar, içinde en çok zaman geçirilen, en aktif olarak kullanılan ve en sosyal yaşam alanlarından biri ve bu yüzden de diğer yaşam alanlarına göre çok daha aktif bir dekorasyonu hak ediyorlar. Mutfaklar için farklı çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımız yaptığımız ürünleri görüp mutfaklarını yepyeni ve kullanışlı tasarımlara yenileyebilir’ dedi. 

HER TÜRLÜ DEKORASYON
Muş, ev dekorasyonunda her türlü düzenleme yapıldığına vurgu yaptı.
Boya, badana, duvar kağıtları gibi detaylar ile ev dekorasyonu ve ofis dekorasyonu dekore edildiğini anlatan Muş, ‘Mobilya dekorasyonu, duvar kağıdı, alçıpan dekorasyonu, duvar kaplama panelleri, zemin kaplama olarak isimlendirilen laminant parke, seramik gibi dekorasyon detayları yanında ev tekstil ürünleri de iç mimari ev dekorasyonu içinde yer alıyor. Ayrıca ray dolap, vestiyer, portmanto, tv üniteleri, duvar üniteleri gibi mobilya dekorasyon sistemleri kullanılıyor. Salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak, banyo, ofis tasarımları dekorasyon alanında önemli adımlar. Zati Design olarak hizmetlerin tamamında faaliyet gösteriyoruz. Yaptığımız üretimin yanında satışlarımızda devam ediyor. Mağazamızda mobilya ürünlerinden, aksesuarlara kadar satışlarımız mevcut’ şeklinde konuştu.

MOBİLYA ÜRETİMİ DEVAM EDİYOR
Yozgat’ta yarım asırdan fazla mobilya sektöründe faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Muş, iç mimarlık ve dekorasyonun yanı sıra mobilya alanında da faaliyetlerinin devam ettiğini kaydetti. Mobilya üretimlerinin de devam ettiğini belirten Muş, mutfak dolapları üretimlerini de yaptıklarını açıkladı. Ekonomiye katkı sunduklarını vurgulayan Muş, istihdam alanları açtıklarına dikkat çekti. Mağaza içerişimde ki yapılanma çerçevesinde üretim, satış ve inşaat departmanlarının oluşturulduğunu ifade etti.
Muş, iç mimarlık konusunda sadece ev değil, diğer iç mekanlarda da uygulama yapıldığına dikkat çekerek,  Fayans, parke ve duşa kabin bayiliklerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.
Bakgörler Grup CEO’su Ahmet Muş, daha sonra basın mensuplarına mağazayı gezdirdi.
Editör: TE Bilişim