Boğazlıyan'da düzenlenen toplantıda torba yasayla getirilen değişikler anlatıldı.

     Bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile sosyal sigortalar ve genel sağlık sigortası kanunu, diğer bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması ile ilgili katılımcılar bilgilendirildi.

     Boğazlıyan Özel Erkoçlar Belediye Düğün Salonunda yapılan toplantıya, Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, SGK İl Müdürü Duran Cesur, Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Recep Bilgin, SGK İlçe Müdürü Haluk Çuhadaroğlu ve vatandaşlar katıldı.

     SGK İl Müdürü Duran Cesur, Boğazlıyan ilçesinden Yenifakılı ilçesine geçerek, Cumhuriyet İlköğretim Okulundaki toplantıya katıldı.

     Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel'in de hazır bulunduğu toplantıda SGK il müdürü Duran Cesur, torba yasa ile yapılan düzenlemeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

     Cesur, ''Yasa 25 Şubat 2011 tarihinden önce tahakkuk ettiği halde ödenmemiş olan sigorta primi, emeklilik keseneği, kurum karşılığı, işsizlik sigortası primi ve sosyal güvenlik destek primi, SGK tarafından takip edilen damga vergisi, özel işlem vergisi ve eğitime katkı payını kapsamaktadır'' dedi.

Editör: TE Bilişim