Yozgat'ın kırtasiye sektöründe 16 yılı geride bırakan Tuna Kırtasiye yeni eğitim yılı öncesi düzenlediği kampanya ile velilerin yüzünü güldürüyor.
    2010-2011 eğitim yılında okul masraflarına Tuna Kırtasiye de ortak oluyor. Tuna Kırtasiye'den alışveriş yapanlar kaliteli eğitim malzemelerini ucuza almanın avantajını yakaladıkları gibi alışveriş karşılığında alacakları hediyelerle de kazançlı çıkıyor.
    Lise Caddesi 39/A adresinde hizmet veren Tuna Kırtasiye Sahibi Subutay Turan Koç, yeni eğitim yılı öncesi aile bütçelerine de katkıda bulunacak bir kampanya hazırladıklarını söyledi.
    Koç, kampanya hakkında gazetemize bilgi verdi. Kampanyayı iki aşamalı olarak yürüttüklerini belirten Koç, ilk olarak ürünlerde indirime gittiklerini söyledi.
    Defter, boya, çanta gibi eğitimin ana malzemelerinde ciddi indirimlere gittiklerini söyleyen Koç; “Spralli defter 2 TL, kuru boya 1 TL, oyun hamuru 2 TL, A4 defter 1 TL, Çanta 15 TL gibi bütçelere hitap eden bir fiyat etiketi oluşturduk. Böylelikle aile bireylerinin eğitim masrafına bizde ortak olmuş, bir nebze olsun katkıda bulunmuş olduk” dedi.
50 ve 100 TL
ALIŞVERİŞE HEDİYE
    Tuna Bilgisayar Kitap Kırtasiye Sahibi Subutay Turan Koç, kampanyanın ikinci bölümünde 50 TL ve 100 TL'lik alışveriş yapan müşterilerine çeşitli hediyeler verdiklerini açıkladı.
    Koç; “Kırtasiyemizden 50 TL. alışveriş yapan müşterimize monomi 12'lik pastel boya, 100 TL alışveriş yapanlara da prit marka pastel boya hediye ediyoruz” dedi.
    1994 yılından bu tarafa babası ve ağabeyinden devraldığı kırtasiyecilik mesleğini Yozgat'ta başarıyla yürüten Koç, yeni eğitim yılının eğitimcilere, öğretmenlere ve tüm velilere hayırlı olması temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilişim