Sorgun Ticaret Ve Sanayi Odası, üyelerine düşük faizli kredi kullanımını sağlamak amacıyla Garanti Bankası ile protokol imzaladı.

     Oda Başkanı İhsan Şahin, her zaman üyelerinin çıkarlarını düşündüklerini belirterek, ''İmzalanan protokol ile üyelerimize düşük faizli kredi olanağı sağladık. Kullanılacak olan kredinin faiz oranı yüzde 0.99'dur. Kredi talebinde bulunacak olan üyelerimiz taleplerini odamıza yazılı olarak iletmek zorundalar. Biz bu talepleri inceleyip bankaya bildireceğiz'' dedi.

     Şahin, krediden yararlanacak olanların iflas etmemiş, konkordato ilan etmemiş, tasfiyeye girmemiş, devlet ihalelerinden yasaklı olmamaları ve ticari açıdan faal durumda bulunmaları gerektiğinin altını çizdi.

     Garanti Bankası Sorgun Şubesi Müdürü Satılmış Çifteci ise çok uygun koşullarla oda üyelerine kredi olanağı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Oda tarafından Bankaya yönlendirilen ve Banka tarafından kredi talebi kabul edilen oda üyeleri, tesis edilecek olan bu krediler 60 ay vadeli ve aylık veya üç aylık taksit ödemeli olacak. 'Esnaf Destek Paketi' ve 'Dükkan Sizin' kredisi adı altındaki bu kredilerimiz 20 bin lira ile 50 bin lira arasında değişmektedir'' diye konuştu.

     Yapılan açıklamaların ardından İhsan Şahin ve Satılmış Çifteci hazırlanan protokolü imzaladı.

Editör: TE Bilişim