TOKİ 5 bin 834 adet 2 oda 1 salon nitelikli konutu kura yöntemiyle satışa çıkardı. 4 bin TL'den başlayan peşinatlar ile 15 yıl vadeli olarak satışa çıkarılacak konutların aylık taksitleri 225 TL'den başlıyor. TOKİ'nin 20 ilde satışa çıkardığı ucuz konutlarından almak isteyenlerden, başta gelir durumu olmak üzere, alt gelir grubu konut satışlarında istenen tüm şartlar aranacak.
    - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 5 bin 834 adet 2 oda 1 salon nitelikli konutu kura yöntemiyle satışa çıkarıyor. 4 bin TL'den başlayan peşinatlar ile 15 yıl (180) vadeli olarak satışa çıkarılacak konutların aylık taksitleri 225 TL'den başlıyor. TOKİ'nin 20 ilde satışa çıkardığı ucuz konutlarından almak isteyenlerden, başta gelir durumu olmak üzere, alt gelir grubu konut satışlarında istenen tüm şartlar aranacak.
    TOKİ'den yapılan açıklamada, İdare'nin 2011 yılının ikinci büyük konut satış kampanyasının başlattığı bildirildi. Açıklamaya göre Ocak ayında 6 bin 758 konutu çekilişsiz kurasız olarak satışa çıkaran TOKİ, Şubat ayında da yoksul kesimi ilgilendiren 5 bin 834 konutluk kuralı satış kampanyasını başlatacak.
BAŞVURULAR 17 ŞUBAT- 4 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK
    Taksitleri teslimden sonra başlayacak konutlardan almak isteyenler 17 Şubat-4 Mart tarihleri arasında, illerde valiliklere ilçelerde ise kaymakamlıklara başvurabilecek. TOKİ konutlarından almak isteyenler, noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek. Konut satışları ile müracaat şartları hakkında bilgi edinmek isteyenler, TOKİ'nin www.toki.gov.tr internet adresi ile projelerin bulunduğu valilik ve kaymakamlıklardan yararlanabilecek.
Editör: TE Bilişim