Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Yozgat'a yaptığı 666 konutun inşaat çalışmaları tamamlandı. Bu konutlar Yozgat'ta orta direği ev sahibi yapmak amacıyla yapılan konutların ikinci etabını oluşturacak.
    Yozgat'ta dar gelirlinin merakla beklediği ikinci toplu konut programı tamamlandı. Daha önce tamamlanan 720 konuta ek olarak temeli atılan ve gününden önce tamamlanan 666 konutla birlikte Yozgat'ta dar gelirliye yaklaşık bin 300 konut imkanı sunulmuş oldu.
    Topu Konut İdaresi tarafından Yozgat'a planlanan ikinci etap konutlarının ihalesi geçtiğimiz yılın Şubat ayında yapılmış, son teslim tarihi olarak da 2010 yılının Kasım ayı gösterilmişti.
    Bir yıl gibi bir sürede tamamlanarak, çevre düzenlemesi aşamasına Atatürk yolundaki TOKİ projesi 666 konuttan oluşuyor. Bu konutlarla birlikte 32 derslikten oluşan lise, cami ve ticaret merkezi bulunuyor.
    Her biri 85, 120 ve 130 metre kareden oluşan konutlar orta direğe ev sahibi olma imkanı sağlıyor. En küçük dairesi 2 oda 1 salondan oluşan yeni konutların 130 metre karelik en büyük dairesi 3 oda 1 salondan oluşuyor.
    Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Yozgat'a şuana kadar bin 232 konut yaptı. Bunlardan 720'sini Yozgat merkeze, 192'sini Akdağmadeni İlçesi'ne 320'sini de Boğazlıyan'a yapan TOKİ'nin halen Çandır, Çayıralan, Sarıkaya ve Yenifakılı'da 420 konut inşaatı devam ediyor.
Editör: TE Bilişim