Otomobil alım-satımları başta olmak üzere, yeni model otomobillerde yaşanan sorunları tespit eden Vega Oto Test Merkezi, verdiği hizmet ağı ile bölgede ilk olmak özelliği taşıyor. 
Vega Oto Test Sahibi Vedat Altunok, yaklaşık bir yıl önce hizmet vermeye başlayan Vega Oto Test Merkezi’nin kısa sürede bölgede otomobil sahiplerinin tercih ettiği test merkezi haline geldiğini söyledi. 
Merkezin Yozgat’ta ve çevre illerde ciddi anlamda ihtiyaç olan otomobilin her şeyiyle test edilmesine imkan sağladığını belirten Altunok; 
“Bir otomobilin akla gelebilecek her türlü aksamını son sistem teknoloji ile test edip, sürücülere en sağlıklı bilgiyi sunuyoruz. İç kabinden motor bölümüne, direksiyondan farlara kadar otomobili test edebiliyoruz. Bu sayede hem otomobil alım satımlarındaki yanılma payını ortadan kaldırıyoruz hem de sürücülerin otomobil güvenliğinden emin olmalarını sağlayacak bilgiler veriyoruz” diye konuştu. 
Merkezde teknolojinin en son imkanlarından istifade ettiklerinin altını çizen Altunok, şöyle konuştu: 
““Yozgat’ta sürücüler daha önce otomobilinde meydana gelen arızanın tespitinde zorlandıkları, bu imkanı bulamadıkları için yanlış yerleri tamir ettiriyorlar ya da bir türlü sonuç alamıyor yüklü ücretler ödüyorlardı. Bizim yaptığımız test sayesinde hem arıza tespiti yapıyor, araç  sahibine en kısa yoldan tamir imkanı sunuyoruz. Bunun yanı sıra elektronik beyinli otomobillerde elektronik aksamda hem arızayı tespit ediyor hem de tamirini yapıyoruz” dedi.

BÖLGEDE  TEK!

Vega Oto Test olarak verdikleri hizmetin bölgede tek olduğuna dikkat çeken Vedat Altınok, daha önce Yozgat ve çevre illerden insanların Ankara ve daha uzak illerde bu hizmeti almak için yüksek ücretler ödemek zorunda kaldığını söyledi. 
Altınok, şunları söyledi: “Bir otomobilin kontağında sıkıntı çıksa, ya da elektronik sistemde oluşan arızadan dolayı kendini kilitlese insanlar çekici ile aracını Ankara’ya götürüp çok cüzi miktara çözeceği sorunu yüksek meblağlar ödeyerek çözmeye çalışıyordu. Bu tür durumlarda Vega Oto Test verdiği hizmetle Yozgat ve çevre illerde yaşayan araç sahiplerinin imdadına yetişiyor.

Editör: TE Bilişim