Yozgatlı otomobil sahipleri Renault ve Dacia markalarının bakım, onarım gibi her türlü işlemlerini şehir dışına çıkmadan Sorgun'da bulunan Hekimoğlu Renault Yetkili Servisi'nde gerçekleştirebiliyor. Tecrübeli usta ve teknik alt yapısı ile dikkat çeken servis, sağladığı kaliteli hizmetle otomobil sahiplerinin güvenini kazanmayı başardı.
Servis Müdürü Yusuf Arslan, Yozgat'ın Renault ve Dacia'da tek yetkili servisi olan Hekimoğlu Motorlu Araç Tekstil Gıda Ve Hayvancılık A.Ş.'nin, uzman kadrosu ile bakım ve onarım ihtiyaçları başta olmak üzere, otomobil sahiplerinin ve otomobil sahibi olmak isteyenlerin taleplerine karşılık verdiğini söyledi.
Araç bakımı yaptırmak isteyenlerin güvenli adresi olduklarını ifade eden Arslan; "Artık Yozgat'ta otomobil sahipleri araç bakım, onarım ve servis ihtiyaçlarını güvenle geldikleri servimizde karşılayabiliyorlar. Uzman kadromuz ile bakım ve onarımın yanı sıra yedek parça, otomobil alım satımı konusunda da Hekimoğlu'nu gönül rahatlığı ile tercih edebiliyorlar. Yozgat ve ilçelerinden olduğu gibi komşu illerden de insanlar bize güveniyor, inanıyor, bizi tercih ediyor" diye konuştu.

COTECH UNVANLI USTA

Servisin tecrübeli ustası Sadettin Doğan, Renault’un elektromekanik sınavını kazanarak özel bir eğitimden geçti. 
Tecrübeli usta Doğan, Renault’un elektromekanik sınavını kazanarak bir ay süren eğitimin ardından Renault Cotech ünvanına sahip olduğunu söyledi. 
Doğan; “Renault’un elektromekanik sınavını kazanarak yaklaşık bir ay süren özel bir eğitimden geçtim. Renault tarafından verilen başarı belgesi Renault un otomobil onarımında parça değişiminde yetkili kişi ünvanına sahip oldum” diye konuştu. 
Doğan, ayrıca araçların garanti kapsamında dacia ücretsiz parça değişimi ve 7 gün 24 saat yol yardımı hizmeti verdiklerini sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim