Yozgat’ın moda sektöründe yetiştirdiği genç modelistlerden Deniz Ahmet Şahin’in sahipliğini yaptığı Moda Fiyaka Giyim Mağazası yeni yüzü ile müşterilerine merhaba dedi. Yeniliğe açık yüzü ile dikkat çeken yeni imajı sektöre farklı bir renk katan mağazanın açılışı Yozgat’ın bu güne kadar alışık olmadığı sokak defilesi ve konseri ile oldu. 
Cumartesi günkü sezon açılışı ilk olarak genç mankenlerin defilesi ile başladı. Defilenin sunuculuğunu Türkiye’nin yakından tanıdığı genç ve başarılı gazeteci, televizyon programcısı ve sempatik sunucusu Yusuf Erbaş yaptı. Moda Fiyaka reyonlarındaki kıyafetleri sokakta kurulan podyumda tanıtan genç mankenler ilgi odağı oldu. 
Açılışın ikinci sürprizi Yozgat’ın yetiştirdiği, tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı yakışıklı şarkı Gökhan Ay oldu. Eski ve önümüzdeki aylarda çıkacak yeni albümünden şarkılar seslendiren Gökhan Ay, ilgi topladı. Sezon açılışını sokak konserine dönüştüren Gökhan’ın yeni şarkıları beğeni topladı. 
Renkli gösterilerle devam eden sezon açılışı dualar eşliğinde yapılan açılışla sona erdi. 
1996 yılında İstanbul’da başladığı sanatı zamanla modelistliğe dönüştürmeyi başaran ve bu gün doğduğu topraklarda hizmet veren Moda Fiyaka’nın sahibi Deniz Ahmet Şahin, yeni sezona yeni bir yüz ve farklı bir etkinlikle başlamak istediklerini söyledi. 
Moda dünyasının giderek değişen ve gelişen yüzüne ayak uydurmak amacıyla yeni sezon öncesi mağaza bünyesinde fiziki değişiklik yaptıklarını söyleyen Şahin; 
“Fiziki değişikliği ürün çeşitliliği ile de destekleyerek Yozgatlılara bundan sonrası için farklılıkları sunmak istedik. Hem hemşerimiz hem de akrabam olan Yozgat’ımızın gururu değerli sanatçımız Gökhan Ay ve radyo-televizyon dünyasının tanınan ismi Yusuf Selçuk bu özel günde bizleri yalnız bırakmadılar. Renkli bir açılış gerçekleştirdik. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Emeği geçen, bizleri bu günde yalnız bırakmayanlara sonsuz teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim