Öğretmen Kırtasiye’nin yeni mağaza açılışına Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, ve Müftü Vekili Süleyman Eroğlu katıldı.
Sektörde hep yenilikleri kovalayan bir yapıya sahip olduklarını ve daime müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten firma sahibi Kadir Kayıkçı,

“Hayalimde çok geniş bir alanda müşterilerimize hizmet etmek vardı. Son iki yıldır hep bu doğrultuda farklı kiralık iş yerlerini takip ettik ama hiç birisi aradığımız özellikte ve bizim şartlarımıza uygun değildi. Şimdilik bu kadarlık bir alanda hayallerimizi gerçekleştirmek nasip oldu. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve müşterilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Dost ve güven kazanmanın para kazanmaktan çok daha öneli olduğuna dikkat çeken Kayıkcı, “İmkanlarımız ölçüsünde hayata geçirdiğimiz proje ve yeniliklerle sektörde yeni bir soluk getirmenin çabasındayız. Elimizden geldiğince genel ticari ahlak ve kaidelere uymaya çalışıyoruz. Sektör bazında kaynak kitaplar konusunda ciddi bir potansiyele cevap veriyoruz. Ucuz olanı değil, kaliteli ve sağlıklı olanı müşteriye sunan bir satış politikamız var.” Diye konuştu.

Bozok Üniversitesi’nde de bir şubeleri bulunduğunu söyleyen Kadir Kayıkçı, üniversitede de şehre gelen öğrencileri misafir olarak gördüklerini ve onları en iyi şekilde ağırlamanın gayretinde olduklarını aktardı. Tez çalışmalarının yanı sıra kişiye özel siyah, mavi, gri ve kırmızı renk üzerine altın yaldız ve gümüş gri başta olmak üzere kişiye özel varak baskılı cilt yapabildiklerini söyleyen Kayıkcı, “Sinema Sokak’ta bulunan iş yerimizde ise toner ve kartuş dolumu ile fotokopi makinesi, yazıcı tamiri yapıyoruz. Toner dolum işlerinde bir marka haline geldik. Yüzde yüz garantili bir şekilde dolum yapıp, müşterilerimize yüzde 85 oranında tasarruf sağlıyoruz” şeklinde konuştu.
Kırtasiyenin açılışında misafirlere strese ve yorgunluğa karşı ferahlatıcı özelliği bulanan ve tamamen bitkisel olan Mocha kahvesi ikram edildi. Açılış kurdelasını  Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve müftü vekili Süleyman Eroğlu birlikte yaptı.

Editör: TE Bilişim