Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi kapsamında düzenlenen CNC Uygulamaları Kursu'nu tamamlayan 19 öğretmene sertifika verildi. Kursa Yozgat’tan katılan öğretmenler de sertifika aldı.

            Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki endüstri meslek liselerinin makine bölümü öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen kursun sertifika töreninde konuşan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Gaz Altı Kaynakçılığı ile Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılık kurslarının da ilerleyen günlerde Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde verileceğini belirtti.

            Kursa Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Bilecik, Burdur, Bursa, Düzce, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kilis, Kırşehir, Sakarya, Trabzon, Van, Yalova, Yozgat illerinden toplam 19 teknik öğretmenin katıldığını söyleyen Ersoy, 60 saat olarak gerçekleştirilen kursun yanı sıra 12 saat İletişim Becerileri semineri, 10 saat İş Sağlığı ve Güvenliği semineri verildiğini hatırlattı.

            Yapılan konuşmaların ardından kursu tamamlayan öğretmenlere sertifikaları Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy tarafından verildi.

Editör: TE Bilişim